Dişhekimi
Övünç ATADİL

 
 
arrow
Estetik Diş Hekimliği
arrow
İmplantoloji
arrow
Diş Beyazlatma
arrow
Ortodontik Tedavi
arrow
Laminate Porselenler
arrow
Panoramik Röntgen
arrow
Koruyucu Diş Hekimliği
arrow
Endodontik Tedavi
arrow
Çocuk Dişhekimliği
arrow
Konservatif Diş Tedavisi
arrow
Ağız ve Diş Sağlığı
arrow
Restoratif Diş Hekimliği
arrow
Kök ve Kanal Tedavisi
arrow
Protezler
arrow
Genel Diş Hekimliği

Övünç Atadil Dişhekimi Manisa

manisa Diş Hekimi, Diş Hekimi Övünç Atadil - manisa Diş Hekimi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, manisa Estetik Diş Hekimliği, manisa Dental Radyoloji, manisa İmplantoloji, Akara Diş Beyazlatma, manisa Ortodontik Tedavi, Periodontoloji, Ağız ve Çene Cerrahisi, Protetik Tedavi, Endodontik Tedavi, Konservatif Tedavi, Bonding Uygulaması, Dolgular, İnley ve Onley, Recontouring, Koruyucu Diş Hekimliği

Övünç Atadil Estetik Diş Hekimliği

Övünç Atadil Dursun Diş beyazlatma

Övünç Atadil - manisa Diş Hekimi

 
       
 
 
   
Diş Doktoru Korkusunu Yenmek İçin...

Bir diş hekimi aleti olan Aerator (bunu siz “matkap” olarak da bilebilirsiniz) size ürkütücü geliyor ya da soğuk terler döktürüyor mu? Diş hekimine, ağzınızda bir çürük bulur ve aklınıza o matkabı getirir korkusuyla gitmekten çekiniyor musunuz? Eğer öyleyse, yalnız değilsiniz. Bu tür reaksiyonların pek çok insanda vardır.

Bu, fizyolojik olmaktan çok psikolojik bir korkudur. Bu aletin dişteki bir çürüğü temizlerken çıkardığı vızıltılı ses yüksek ve bazıları için stres ve endişe yarattığı için sinir bozucu.  Hemen kulağın yakınında olduğundan ses daha da abartılı geliyor ve pek çok hastada bu psikolojik bir olumsuz reaksiyona neden oluyor.

Modern diş hekimliği aletleri ve teknikleri ile bu uygulamanın yapıldığı seanslarda tam bir rahatlık sağlamak olası. Bu aletin kullanılacağı bir tedavi seansından önce diş hekiminizle birlikte gözden geçirmeniz gereken şu noktalar var:

*  Diş hekiminiz tedaviye başlamadan önce yapılacak uygulamayı detaylı olarak anlatmalıdır.

*  Belki de en önemlisi, diş hekiminizle bir sinyal sistemi üzerinde anlaşın; örneğin işaret parmağınızı kaldırmanız “bunu hissettim!” anlamına gelebilir. Diş hekiminiz derhal durmalı ve eğer gerekiyorsa biraz daha anestezi yapmalıdır.

*  Diş hekiminizin size bir kulaklık verip veremeyeceğini öğrenin; böylece tedavi sırasında radyo ya da CD dinleyebilirsiniz. Bu, matkap aletinin çıkardığı sesi büyü ölçüde emecektir. Eğer diş hekiminizde yoksa kendi müzik çalarınızı getirebilirsiniz.

Ve son olarak, endişenizden dolayı rahatsızlık duymayın; bu herkeste bilmediği bir durumla karşılaştığında olabilen normal bir reaksiyon korkusudur. Modern diş hekimliği tedavilerinizin tam bir rahatlık içinde geçmesi için geniş tedavi seçenekleri sunmaktadır.

 
www.teknoakademi.com
Site içeriğinde bulunan bilgiler destek sağlamak içindir. Hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi yerine geçmez